Download volledige CV

CVAlgemeen
Gedreven, ambitieus, creatief en leergierig. Ik geniet van de interactie met mensen om zo nieuwe ideeën te realiseren en verder te ontwikkelen. Nieuwe talen, technieken, methodes en visies hebben mijn aandacht. Om vervolgens vanuit deze nieuwe kennis te kijken naar de mogelijkheden, de perfecte toepassing en uitvoering hiervan.

Een laatbloeier die nu vanuit de praktijk de theorie omarmt en praktische invullingen geeft aan de theorie.


Vaardigheden
 • C#, Linq, Entity framework, Json, Javascript, VB, MVC, ASP.NET, Azure Cloud, Windows Phone 8 app development, Windows 8 app. Xaml, REST, web api,  Async en Parallel programming
 • SQL Server, Database design, informatie modellering
 • SCRUM, AGILE en XP
 • Unit test
 • Clean Code, Code Review, Application Lifecycle Management.
 • Microsoft Office
 • Business Intelligence, data kwaliteit, rapportages


Interesses data-driven development, 3d modellering , Sustainability, Sharepoint, presentatie van data

WINDOWS 8 APP DEVELOPER
2014-heden
Aan diverse klantprojecten gewerkt;
 • Een applicatie ontwikkeld in Excel waarmee resources gepland kunnen worden. Excel communiceerde hierbij het de backend planningstool.
 • Web applicatie doorontwikkeld om applicaties en packages van applicaties te kunnen beheren.
 • Workshop gegeven over het ontwikkelen van Windows 8 apps doormiddel van Project Siena
 • Trainingen verzorgt bij klanten over het nieuwe werken. Korte introductie van Windows 8, Lync, SharePoint en OneNote.  
MANAGER R&D, INNAX AUTOMATISERING, VEENENDAAL
2000-2014 

Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van alle software pakketten voor de interne klant. In deze rol onder andere verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de volgende pakketten;
 • Asset management 
  Door middel van inspecties van gebouwen worden gegevens verzameld die nodig zijn om een inschatting te maken voor de kosten van het onderhoud voor de komende 25 jaar.
 • EDS-TS Een collectiesysteem voor een energiemeetbedrijf.
  Elke nacht worden van 35000 locaties de energiegegevens verzameld uit slimme energiemeters. Deze worden gevalideerd, gesommeerd en uitgewisseld met belanghebbende. Vervolgens wordt de data geschikt gemaakt om via internet klanten inzicht te geven in het energieverbruik. • Factuurcontrole. Een applicatie om de energiefacturen te controleren met de meetdata vanuit het energie meetbedrijf.
 • EMS
  een tool om energiekosten naar rato te verdelen binnen verzamelgebouwen. Hierbij kunnen onderhuurders zonder slimme meter nauwkeuriger worden gefactureerd. • Diverse kleiner applicaties om de primaire processen van de units te ondersteunen. Voor al deze ontwikkelingen betrokken bij de hardware selectie, database ontwerp, software ontwikkelingen en implementatie. Dus de rol vervuld van Informatie manager, DBA, Ontwikkelaar, Enterprise Architect en systeem analist. (zie projecten voor detail infomatie) 
Als manager verantwoordelijk voor het software ontwikkelteam van 5 personen. In deze rol een aantal keer gastdocent geweest op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. College gegeven over de betrouwbaarheid van data aan BI studenten. Ook ben ik verantwoordelijk voor de interne ICT cursussen en de uitvoering daarvan. Regelmatig begeleider geweest van de afstudeerders, stagiairs voor zowel bachelor studenten als studenten uit de master opleidingen.

PRODUCTMANAGER, ADP, VEENENDAAL
1999-2000
Productmanager van het automotive dealerpakket van ADP. Het pakket werd gebruikt door de dealers van de merken Honda, Renault, Citroen, Peugeot en Rover.
In de rol van Productmanager verantwoordelijk voor de verbeteringen en release van updates van het pakket. Inhoudelijk veel bezig geweest met de noodzakelijke werkzaamheden in verband met de Millennium Bug. Alle 600 dealers voorzien van nieuwe hardware en software.

HELPDESK MEDEWERKER, ADMICOM SYSTEMS, VEENENDAAL
1994-1999
Opzetten van een helpdesk voor de ondersteuning van de klanten. Het softwarepakket bestond uit een boekhouding, adressenbeheer, calculatie, projectbeheer en tekstverwerker. Dit pakket werd gebruikt door bedrijven in de bouwsector zoals aannemingsbedrijven, schilders en installateurs.

In de rol van helpdeskmedewerker verantwoordelijk voor de goede ondersteuning van de klanten, opzetten van cursus materiaal en het geven van cursussen zowel op kantoor als op locatie. Verder verantwoordelijk voor de vertaling van wensen naar requirements voor de programmeurs en het testen van de nieuwe ontwikkelingen.

HARDWARE ENGINEER, ADMICOM SYSTEMS, VEENENDAAL
1992-1994.
Buitendienst medewerker. Zelfstandig installeren van software en netwerken.

Opleidingen
MTS WERKTUIGBOUW. ROC- A12, EDE 1987-1991 
MTS COMPUTER TECHNIEK. ROC –A12, EDE 1991 - 1992 
CURSUS OFFICE MANAGER. ISBW, UTRECHT 1997-1998 
CURSUS PRINCE2 PRINCIPALS. VEENENDAAL 2006 
HBO BACHELOR ICT-BEDRIJFSKUNDE. HAN, ARNHEM 2007-2011 

Semesters :  
 • Align Business With ICT 
 • Business Intelligence
 • Create a Rich Internet Application
 • Develop an Information System 
Afstudeer onderwerp: integratie van proces- en informatiemodellering.

HBO SEMESTER BEDRIJFSKUNDE CONGRUENTIE-MANAGER. NOVI, UTRECHT 2011-2012

Sitefinity Web Content Management